Varhaiskasvatuksen opettaja, Soukankujan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Soukankujan vastaremontoitu päiväkoti etsii ammattitaitoista ja innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa!

Varhaiskasvatuksen opettajana kannat pedagogisen vastuun ja toteutat toimintaa yhteistyössä ammattitaitoisten lastenhoitajiemme kanssa. Toivomme sinulta lasta ja perhettä osallistavaa työotetta sekä projektimuotoista työskentelytapaa.
Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen: Espoon suomenkielisellä varhaiskasvatuksella on laaja koulutustarjonta ja työyhteisöillä on mahdollisuus olla mukana erilaisissa kehittämishankkeissa.

Soukankujan päiväkodissa toimii neljä ryhmää: kaksi alle kolmevuotiaille ja kaksi 3-5-vuotiaille. Päiväkodillamme on jo pitkät perinteet mutta toimitilat ovat kuin uudet! Sisätila remonttimme valmistui syksyllä 2020.
Sijaitsemme keskeisellä paikalla Soukassa. Meille pääset hyvin julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla, tulevaisuudessa myös metrolla. Kävelyetäisyyden päässä on myös metsää ja merenrantaa, joita hyödynnämme monipuolisesti retkeillessämme lasten kanssa.

Arvostamme kykyä nähdä myös arjen tilanteet pedagogisesti arvokkaina hetkinä sekä kunnioittavaa kohtaamista lasten, perheiden ja kollegoiden kanssa.

Toiveesi ja vahvuutesi huomioidaan mahdollisuuksien mukaan kun pohdimme, missä lapsiryhmässä työskentelet kaudella 2021-2022.
Tehtävä alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Soukankujan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1457248
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo