Toimituspäällikkö Aller Ideasiin
Aller Media Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Aller Ideas on journalistiseen sisältömarkkinointiin ja yritysten omaan mediaan erikoistunut huippuyksikkö. Asiakkaitamme ovat muun muassa Lidl, Hartwall, Yliopiston Apteekki, Vepsäläinen, Lääkärikeskus Aava ja Vaasan Sähkö. 

Nyt etsimme osaavaan ja hauskaan tiimiimme kokenutta, journalistitaustaista päällikkötason sisältöammattilaista vakituisen työsuhteeseen.

Mitä työhön kuuluu?  

Toimituspäällikön työnkuva on monipuolinen, ja työpäivien sisältö vaihtelee. Työhön kuuluu asiakasprojektien sisältöjen suunnittelua, tuotannon pyörittämistä ja tiimien työn ohjausta. Päällikkö on mukana Aller Ideasin uusasiakashankinnassa ja tarjousten tekemisessä sekä kilpailutuksissa. Hän osallistuu myös yksikön kehitysprojekteihin. 

Mitä odotamme toimituspäälliköltä?  

Etsimme vuosia sisältöalalla ollutta rautaista ammattilaista, jolla on kokemusta sekä journalismista että kaupallisten sisältöjen tekemisestä. Suunnittelemme ja tuotamme sisältöjä niin printtiin kuin digiin, joten osaaminen molemmissa on tärkeää. Päällikölle ovat tuttuja niin SEO ja some kuin monikanavainen sisällöntuotanto. 

Työssä vaaditaan jämptiyttä ja koordinointikykyä, luovuutta ja joustavaa mieltä, ratkaisukeskeisyyttä ja kärsivällisyyttä. Ote ei saa herpaantua tiukkojen aikataulujen, laajojen kokonaisuuksien tai suurten tavoitteidenkaan edessä. Asiakastyön on tunnuttava luontevalta: tehtävämme on asiantuntemuksellamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Hyviä sosiaalisia taitoja tarvitaan niin tiimi- kuin asiakastyössä. 

Teemme sisältöjä monille toimialoille. Laajasta yleissivistyksestä sekä ilmiöiden ja trendien seuraamisesta on työssä paljon hyötyä. Erityiskokemus esimerkiksi seuraavilta aloilta on plussaa: ruoka ja juoma, sisustus ja kodinrakennus, hyvinvointi ja terveys, yhteiskunnallisuus, energia, talous. 

Mitä tarjoamme tiiminä ja työnantajana? 

Aller Ideas on noin kahdenkymmenen hengen tiivis ja toimelias ammattilaisryhmä, jolla on vankka tausta journalismissa ja monipuolista kokemusta kaupallisista sisällöistä. Innostumme helposti ja nauramme paljon. 

Saamme asiakkailtamme palautetta siitä, että kanssamme on poikkeuksellisen kiva tehdä töitä. Tämä on meille tärkeää: haluamme olla huippuja sisältöjen laadussa ja prosesseissa, mutta myös työkavereina niin tiimissämme kuin asiakkaillemme ja yhteistyötahoillemme. 

Tyylikkäät työtilamme sijaitsevat Sörnäisten Lintulahdessa, kaupungin komeimpien näköalojen äärellä. Korona-aikana meillä on käytössä joustava hybridimalli: voimassa on vahva etätyösuositus, mutta halutessaan voi työskennellä myös toimistolla rajoitukset huomioiden. 

Allerilaisena nautit hyvistä henkilöstöeduista. Etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, virike-/työmatkaetu, Training for Warriors -treenit ja aktiivinen työyhteisön virkistystoiminta. 

Jos tunnistit itsesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 28.2. mennessä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot