Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Tervetuloa työkaveriksemme Espoon perhesosiaalityöhön erityisen tuen tiimiin työskentelemään espoolaisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme ja työkaveriksemme vakituisiin virkoihin kahta perhesosiaalityön sosiaalityöntekijää 16.8.2021 ja 24.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi, suunnitelmallinen sosiaalityö sekä asiantuntijakonsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työtä tehdään itsenäisesti, työparina ja monitoimijaisissa verkostoissa. Tehtävässä painottuu suunnitelmallinen työ.

Perhesosiaalityön erityisen tuen tiimissä työskentelee yhteensä yhdeksän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Olarissa (Pihatörmä 1). Haussa olevat virat sijoittuvat kumpaankin toimipisteeseen: 16.8.2021 alkava tehtävä Pohjois-Espoon alueelle (Espoon keskus ja Leppävaara) ja 24.8.21 alkava tehtävä Etelä-Espoon alueelle (Matinkylä, Olari, Tapiola ja Espoonlahti).

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita espoolaisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. Työskentelemme monimuotoisissa perheissä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Tuemme perheen, lapsen tai nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat sosiaalityö, kotipalvelu ja perhetyö. Asiakasperheillemme on mahdollista tarjota oman yksikkömme palveluita sekä ostopalveluiden tukea.

Meillä pääset työskentelemään innostavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi saat esihenkilön ja tiimin vahvan tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Tiimissämme on mukava ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen. Kunta10-tutkimuksessa perhesosiaalityön työntekijöistä lähes 92 prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koettiin hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Työntekijöillämme on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut, mm. työmatka-, lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietu. Kaupunki tarjoaa myös hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuden kahden kuukauden palkalliseen graduvapaaseen puolen vuoden sijaiskelpoisena työskentelyn jälkeen. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.

Haastattelut järjestetään etäyhteyksin ma 9.8. ja ti 10.8. iltapäivällä.

Työpaikan nimi: Espoo perhesosiaalityö
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettavat tehtävät ovat virkasuhteisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme mielellämme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lue lisää työstämme perhesosiaalityössä:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Palkitsevaa_tyota_perheiden_tukemiseksi

Perhesosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme palveluja yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot