Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen, Pälkäne
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oletko vielä kesätöitä vailla? Ei hätää, sillä etsimme nyt sairaanhoitajaa 1-2 kk sijaisuuteen Pälkäneelle viihtyisään ikäihmisten ympärivuorokautiseen hoivakotiin. Tarjolla on kesäsijaisuus alkaen heti ja jatkuen ainakin heinäkuun loppuun saakka. Kyseessä on arkipäivätyö, eli illat ja viikonloput saat rentoutua kesän riennoissa!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on uudehko yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista kotoisassa ympäristössä. Asukaspaikkoja tässä yksikössä on 39 ja jokaisen huoneen yhteydessä on oma suihkutila sekä wc. Asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisista ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ja arjen tukea. Tässä tehtävässä pääset omalta osaltasi huolehtimaan ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Sairaanhoitajan vastuualueita ovat mm. sairaanhoidollisten toimenpiteiden suorittaminen, lääkehoidosta vastaaminen, yhteistyö lääkärin kanssa, lääkärikierrot sekä ammatillisen tuen antaminen lähihoitajille. Tässä työssä toteutetaan arvokasta hoitotyötä asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Työ on arkipäivätyötä ja sinulle on tarjolla täydet työtunnit ainakin heinäkuun loppuun saakka, sekä mahdollisesti vielä tästä pidempään!

Toivomme:

Tämä tehtävä edellyttää sairaanhoitajan AMK-tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan tässä tehtävässä huomioon, joten älä epäröi olla yhteydessä, vaikka opintosi olisivatkin vielä kesken. Lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi olla voimassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä ja iloinen asenne työtä kohtaan. 

Tarjoamme:

Tukenasi koko sijaisuuden ajan on ammattitaitoinen työporukka, joilta saat kattavan perehdytyksen asiakaskuntaan ja itse työhön. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että jokainen päivä tuo tullessaan sinulle jotain uutta ja oppmisen arvoista. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi, ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin. Toivommekin että esität meille palkkatoiveesi! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!


Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468359
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pälkäne