Ostopäällikkö
Veho Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt ostopäällikköä käytettyjen autojen ketjuohjaukseen vastaamaan Vehon ja Vaihtoplussan käytettyjen henkilöautojen ostotoiminnasta. Ostotoiminnan lisäksi osallistut käytettyjen henkilöautojen varastonhallintaan. Tehtävääsi kuuluu myös jäännösarvojen määrittelyä leasing-tuotteisiimme. Oman vastuualueesi lisäksi toimit tehokkaan ja ammattitaitoisen ostotiimin vetäjänä. Toimipisteesi voi sijaita joko pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella tai Oulussa. 

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta autoalalta, erityisesti ostotoiminnasta, hinnoittelusta ja varastonhallinnasta. Lisäksi sinulla on vankka kokemus käytettyjen autojen tuonnista ja kansainvälisestä yhteistyöstä. 

Olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen kaikessa tekemisessäsi. Otat vastuuta tekemisistäsi ja uskallat tehdä nopeastikin vaikeita päätöksiä. Numerosi pysyvät jiirissä, ja pieni paine vain lisää motivaatiotasi. Sinulle on luontevaa luoda hyvät suhteet yhteistyökumppaneihin, ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Pysyt ajan tasalla kilpailijoiden toiminnasta ja markkinatrendeistä. Toivomme, että sinulle on kertynyt esihenkilökokemusta ja näyttöjä toiminnan kehittämisestä. Digi- ja järjestelmäosaamisesi on ajan tasalla. Tehtävä edellyttää englannin kielen sujuvaa hallintaa, ruotsin ja saksan kielen taito on myös eduksi. Sinulla on vähintään AMK-tason kaupallinen tutkinto takataskussasi. 

 

Sinustako veholainen?

Meistä kaikista on tärkeää, että viihdymme työssämme. Tartumme asioihin positiivisen kautta, autamme toimiamme ja olemme inhimillinen työyhteisö. Haluamme myös jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan työn parissa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja Veho-konsernin kilpailukykyiset edut. Saat tueksesi myös ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä. 

 

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta! Hae jo tänään urasivujemme kautta! Hakuaika päättyy 7.3.2021.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa käytettyjen autojen ketjuohjauksesta vastaava johtaja Jussi Rättyä 24. helmikuuta klo 14–15.30 ja 3. maaliskuuta klo 14–15.30, +358442021161. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428500
  • Tehtäväalue: Kaupan ala, Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa