Lähihoitajan vakityö tai sijaisuus, kotihoito
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haluaisitko viettää kesän ilontäyteisten hetkien ja toiminnallisen liikkuvan työn parissa? Nyt se on mahdollista! Etsimme lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen tai 2-6 kk sijaisuuteen ikäihmisten kotihoidon pariin. Kotihoitoa toteutetaan Hämeenlinnan alueella ja työkohteiden välillä liikutaan autolla. Töitä on tarjolla välittömästi ja mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, niin on sen kesto joustavasti sovittavissa. Ole siis meihin yhteydessä ja ilmoita milloin olisit käytettävissä! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään täysituntisesti kotihoidon työtehtäviin Hämeenlinnan alueelle ja sulaudut osaksi lämminhenkistä kotihoidon tiimiä. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi kotona vanhuuspäiviä viettäville ikäihmisille sekä pienempien segmenttien asiakkaille. Työtehtäviin kuuluu lääkehoitoa, hoidollisia tehtäviä sekä asiakkaiden psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtimista. Työpäiviisi voi kuulua myös kauppareissuja tai kodinhoidollisia tukitoimia. Tässä monipuolisessa ja motivoivassa roolissa vuorovaikutus ja sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa ovat myös merkityksellisiä tehtäviäsi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Siirtymät työkohteiden välillä tapahtuu autolla. Tarvittaessa saat auton käyttöösi asiakasyrityksestämme. Mikäli haluat käyttää omaa autoa, korvataan sinulle kilometrit. 

Tarjoamme:

Saat aktiivisen roolin osana ammattimaista hoivatiimiä. Aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään kattavasti asiakaskuntaan ja saat selkeät toimintaohjeet työn toteuttamiseen. Tässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Voit työllistyä kohteeseen, joko MediPowerin kautta tai suorarekrytoinnin myötä suoraan asiakaskohteen kirjoille. Toivommekin että esität meille palkkatoiveesi ja mikäli siirryt suoraan asiakaskohteen työntekijäksi, niin saat käyttöösi myös heidän työsuhde-etunsa, joista kuulet lisää haastattelussa!

Arvostamme:

Sinun tulisi olla lääkeluvallinen valmistunut lähihoitaja tai yli 2/3 opinnoista suorittanut alan opiskelija. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, joten ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön. Auton saat käyttöösi asiakkaaltamme, mutta myös oman auton hyödyntäminen on mahdollista, jolloin sinulle maksetaan kilometrikorvaukset. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva rokotussuoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468416
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna