Hankinta-asiantuntija, maa- ja kalliopalvelut
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haluatko liittyä joukkoomme luomaan huomisen infraa?

Haemme Hankinta-asiantuntijaa maa- ja kalliopalvelut liiketoimintaryhmäämme.

Mitä tarjoamme

Hankinta-asiantuntijana vastaat liiketoimintaryhmän materiaali- ja palveluhankintojen koordinoinnista, seurannasta, kilpailuttamisesta, urakkaneuvotteluista sekä hankinta-asiakirjojen valmistelusta. Olet myös mukana Destian kumppaneiden sekä verkostojen kehittämisessä sekä ylläpidossa.

Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä Destian muun hankintaverkoston kustannuslaskennan ja hankkeiden työnjohdon kanssa. Kollegat, joiden kanssa työskentelet päivittäin ottavat työnsä muttei itseään liian vakavasti. Tiimissäsi tehdään töitä yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen ja voit olla varma, että päivästäsi ei puutu myöskään positiivista virettä!

Tehtävä tarjoaa sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän infra-alan inhimillisessä ja rehdissä työpaikassa, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi. Siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopimuksen mukaisesti. Kiinteä työpisteesi tulee sijaitsemaan mieluiten Etelä-Suomen alueella, mutta vaihtoehtoina ovat toki käyvät muutkin Destian toimipisteet kotimaassa. Etätyökäytänteet ovat hyvät.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset itsenäisen työskentelyotteen. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta infra- tai rakennusalalta sekä omata soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan koulutusta.

Toivomme, että sinulla on kykyä ja halua sitoutua yhdessä sovittuihin ja kunnianhimoisiin tavoitteisiimme. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jonka taipumuksiin ja tapoihin tehdä töitä kuuluvat järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja tulosorientoitunut toimintatapa.

Lisäksi tehtävän luonteen vuoksi edellytämme sinulta suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi (mm. ruotsi). Työsi edellyttää matkustusvalmiutta ensisijaisesti kotimaassa sekä myös ajoittain ulkomailla.

Arvostamme, erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, aikaisempaa työkokemusta projektihankintojen toteuttamisesta, aikaisempaa työkokemusta maa- ja kallio-, väylä- tai energiarakentamisen toimialoilta sekä kokemusta kansainvälisistä hankinnoista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään Hankintapäällikkö Tapio Alapuranen tapio.alapuranen@destia.fi tai 040 186 9881.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi, sähköposti riittää. Haluaisimme kuulla myös osaamisestasi ja miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Neilikkatie 17

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1478734
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa